Er zijn verschillende manier om naar Värmland in Zweden te reizen. Per auto vanaf Utrecht, over de bruggen van Denemarken, is de totale afstand zo’n 1395km.

Het snelst: Per vliegtuig
Als wij per vliegtuig naar Zweden reizen, dan vliegen we (gek genoeg) vaak op Oslo Gardermoen in Noorwegen. Vanaf daar is het ongeveer 2,5 a 3 uur rijden naar ons vakantiehuis in Zweden. Vliegen op Oslo Gardermoen is goedkoop en huurauto’s zijn heel betaalbaar. De route van Noorwegen naar Zweden is prachtig!
Het is ook mogelijk om op Stockholm Arlanda te vliegen, maar de reis per auto naar ons vakantiehuis is dan wat langer, zo’n 3,5 a 4 uur.

Het goedkoopst (en meest comfortabel): Per auto met boot

Als je wat langer de tijd hebt voor de reis, dan is per auto en dan met de veerpont een hele ontspannen manier van reizen. Voor een wat langere reis is dit tevens de goedkoopste optie. Bijkomend voordeel is dat je de reis door Denemarken overslaat en dit scheelt ook weer tol voor de bruggen/veerponten. Verder reis je met een nachtboot en dit zorgt ervoor dat je de reis in twee makkelijke stukken opdeelt en dat je tussendoor lekker kunt slapen aan boord van de ferry. Wij reizen zelf graag met de ferry van Travemunde (Duitsland) naar Malmö (Zweden) met Finnlines. Dit is een heel betaalbare optie, zeker als je op tijd boekt en eventueel met korting van ANWB of NKC. Je kunt ook van Kiel (Duitsland) naar Göteborg (Zweden) met Stenaline, dit is een prettige, maar iets kostbaardere optie.

Het kortst: Per auto over brug

Het is ook mogelijk om per auto over diverse bruggen in Denemarken naar Zweden te reizen. Dit is een comfortabele optie, waarbij je waarschijnlijk wel een overnachting in de buurt van Kopenhagen moet plannen. Houd rekening met tol voor de bruggen en wachttijden bij de veerpontjes. Lees op deze website meer over de reis via Denemarken naar Zweden.
Na je boeking ontvang je van ons de exacte locatie van het huis. In sommige navigatiesystemen is het lastig om het adres te vinden, dus je krijgt van ons specifieke aanwijzingen om het huis te vinden.
Helaas is er nog geen WIFI aanwezig. Er wordt binnenkort glasvezel internet aangelegd, maar dat is nog niet bruikbaar. De locatie van het huisje heeft echter wel goede mobiele ontvangst en mobiele data is in Zweden relatief goedkoop.
Content 8
Content 2
Content 3
Content 6
Content 7
Content 4
Content 5

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Hieronder vindt je de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.